Update herbestrating -3-

Inmiddels heeft mevrouw Suijker van de gemeente, samen met de gebiedsmanager, een bezoek gebracht aan onze wijk en de drie landtongen geïnspecteerd. Onderstaand haar reactie per mail aan Henny Moons van de bewonersvereniging.

*) let op: met Vloed bedoelt ze Eb en andersom.

“Beste Henny,

Bedankt voor het gesprek vanochtend. Naar mijn ervaring was het goed om even gezamenlijk door Plan Tij heen te lopen.

Bij deze de terugkoppeling van het telefoon gesprek met Dhr. Marius Rob.

Parkeren / Proces bestrating

Jullie gaven aan dat de verwachting is dat er een parkeerprobleem ontstaat nu er in 3 zijstraten tegelijkertijd gewerkt wordt. Ik deel deze observatie. Marius gaf aan dat hij contact op zal nemen met KWS om dit te bespreken.

Inritten

Tijdens onze rondgang bleek dat er kwaliteitsverschil zit in de aansluiting op de inritten. Bij Springtij en Vloed zijn er een aantal inritten die problemen geven met het inrijden van de auto. Bij Eb zijn de aansluitingen van betere kwaliteit.

Marius gaf aan dat hij ook dit op gaat nemen met KWS.

Voor wat betreft het aanvragen van de offerte voor aansluiten gaf Marius aan dat jullie een groepsofferte kunnen aanvragen. Hij zal aangeven bij de omgevingsmanager dat hier behoefte aan is.

Schouw

Verder is de weg op punten nog niet de kwaliteit die het zou moeten hebben. Ik ga met André Ouwehand en KWS een tussenschouw organiseren waarbij alle technische punten voor de weg worden nagelopen.

Ik hoop dat dit wat duidelijkheid voor jullie geeft, en dat jullie hiermee verder kunnen. Als er nog vragen/opmerkingen zijn dan kunnen jullie mij bereiken.

Met vriendelijke groet,

Lianne Suijker”

Overigens, het lijkt er nu op dat KWS gestart is met het aanhelen van de opritten over 2.00 meter (ipv 1-1,5 meter). 🙂 🙂

Het inwinnen van juridisch advies heeft geleid tot een brief aan VolkerWessels. Deze brief zal morgen op de website gepubliceerd worden.