Feestcommissie

Wie zijn we en wat doen we

Ontstaan

Eind 2007 zijn de woningen op de vrije kavels opgeleverd en in de tweede helft van 2008 zijn de projectwoningen in Plantij opgeleverd. Al vrij snel daarna zijn een aantal enthousiaste bewoners van Plantij op het idee gekomen om een wijkfeest te organiseren. Dit om de nieuwe buurtbewoners kennis met elkaar te laten maken. Het werd een zeer geslaagd feest en de feestcommissie Plantij heeft hierna al vele originele feesten bedacht en georganiseerd.

De leden van de feestcommissie stellen zich graag aan u voor:

Francis (Eb)

Zij heeft voordat ze op Plantij kwam wonen al met Paulien afgesproken, dat wanneer zij daar eenmaal zouden wonen, er wél een buurtfeest gehouden moest worden. Samen briefjes in de brievenbussen gegooid met de vraag wie er wilden helpen. En zie hier: de feestcommissie is geboren! Francis zelf is van alle markten thuis: opslag van alle feestmaterialen, catering, boodschappen, keukenprinses, decoratie en creatieve input, bezorging en baractiviteiten.

Severine (Eb)
Walter (Eb)
Bertine (Tijpoort)
Yvonne (Springtij)
 Ernst (Tijpoort)

Deze goudklomp is geselecteerd op zijn organiserend vermogen, zijn linkshandigheid en overvloed aan sociale contacten. Maar ook zijn jarenlange ervaring in feestvieren en zijn natuurlijk talent in de decorbouw, zijn uithoudingsvermogen en de kwaliteit om altijd voor de juiste arbeidsvitaminen te zorgen waren redenen om hem in de feestcommissie te trekken.

 

Ons motto:

 “beter een gezellige buurt dan verre vrienden”