Genieten van ons PlanTij,

…dat doen we eigenlijk het hele jaar door! We genieten van het water, het groen en van de dieren in alle soorten en maten. Daarom hebben we er juist voor gekozen om hier te wonen en niet elders!

Vooral met het fantastische mooie weer van de afgelopen weken genoten heel veel mensen van het water in Plantij. Er werd gezwommen, gekanood, geroeid, gebootcampt, gesupt, gevaren en gespeeld en héél soms zelfs gezeild! En dat mag ook! Graag zelfs!

VEILIGHEID van iedereen staat hierbij wel voorop! Let dus op jezelf, maar ook op elkaar! Spreek bruggenspringers aan en wijs ze niet alleen op de gevaren van het springen, maar ook op de rotzooi die zij achterlaten en de vernielingen!

De laatste tijd wordt er met regelmaat te hard gevaren in Plantij. Bij ons mag je niet harder dan 6 km per uur varen.  Deze regel is er niet alleen voor onze persoonlijke veiligheid, maar ook voor het behoud van de steigers en de boten die eraan afgemeerd liggen! Houd u zich hieraan alstublieft en vraag ook anderen dit te doen. Dankjewel!