Bebording Plantij

Voor buitenstaanders is het niet altijd even duidelijk welke regels er gelden in onze wijk. Om deze reden zijn er deze week borden geplaatst.

3 gedachten over “Bebording Plantij”

  1. Mooi en netjes bord.
    Dat er door buitenstaanders te hard gereden wordt komt waarschijnlijk omdat het 30km bord kort op de weg staat. Men is bezig met het oversteken van het fiets- en voetpad en ziet dan het bord over het hoofd. Ik heb dit nl een paar keer meegemaakt als bijrijder. Men blijkt het bord niet gezien te hebben. Zou dit bord ook een aantal meters verder op de Tijpoort gezet kunnen worden.

  2. Hoezo handhaven,… aan de meest basale wellevendheid om geen geluidsoverlast te veroorzaken, kunnen een aantal medebewoners al geen gevolg aan geven. Wie gaat wat dan handhaven, krijgen wij dan een veldwachter voor Plantij ?
    Goed initiatief een dergelijk bord, maar verwacht daar nu niet te veel van, want je zult merken dat een aantal medebewoners daar letterlijk en figuurlijk schijt aan hebben.

  3. Fijn, dat de borden geplaatst zijn. Duidelijk, niet te groot, niet te klein en een handvat om mee te kunnen handhaven.

Reacties zijn gesloten.