Waterdruk nog lager dan normaal?

kraanEnige tijd geleden heeft er een post op de website gestaan aangaande de waterdruk. Meerdere bewoners ervoeren ( taaltechnisch weetje ontdekt, ervaarden mag tegenwoordig ook ) de waterdruk als te laag. Ook wij hebben de waterdruk altijd aan de lage kant gevonden, echter sinds een kleine week kost het geen tien minuten, maar ruim een kwartier om het bad vol te laten lopen ( zonder dat er een andere kraan loopt en het bad heeft nog steeds dezelfde inhoud). En dat zorgt er toch echt voor dat mijn ochtendprogramma in de soep loopt ;-)) Ervaren meer deelgenoten sinds kort een lagere waterdruk dan normaal? Gaarne reactie op de website, ovv adres, ik ga morgen bellen, dan neem ik graag meer bevindingen mee.

Fijne avond,
Karin ( Vloed 11 )

8 gedachten over “Waterdruk nog lager dan normaal?”

 1. Een oproep aan Karin en Martijn: Weten jullie al wat er precies scheelt aan de waterdruk?
  Begreep al van meerdere mensen dat het in ieder geval ook helpt om regelmatig de kraanuitlopen schoon te maken (ontkalken door in de azijn te leggen bijvoorbeeld).

  gr. Ellen

 2. Woensdag de negende oktober komt Evides de waterdruk meten en evt aanvullend onderzoek doen.

 3. Martijn Groeneweg

  Ik ben inmiddels al enkele maanden met Evides in gesprek. Testmeting gaf 1,3 bar aan als de kraan openstaat en dat is veel te weinig. Er zijn nu 3 mensen bij ons om naar het probleem te kijken.

 4. Ernst en Tilly Verwaal, Springtij 4

  Nee, we hebben daar tot nu toe geen last van. In zoverre wij laten het bad nooit vollopen.

 5. Waterdruk is inderdaad erg laag. Heb vorig jaar een drukverhogingpomp geplaatst omdat er anders zelfs bij 1 douche in bedrijf weinig water uit komt. André Sluimer. Eb 16

 6. Ernst en Sjanie Vlasblom, Tijpoort 10

  Bij ons is dwaterdruk bij het bad ook weer lager en bij de douche zelfs helemaal weg. Dit ligt misschien aan de kraan, maar daar zijn wij nog niet uit.

Reacties zijn gesloten.