De feestcommissie bedankt…

afscheid 3 leden die ermee stoppen, t.w. Simon, Angelique en Lai Ming

(Zin om het stokje over te nemen? Lees dan zeker verder) 

Simon is een actief feestcommissielid vanaf het eerste uur.  We zullen hem gaan missen wanneer de uitnodigingen weer gemaakt moeten worden, maar ook als de sponsors benaderd moeten worden of als de technische commissie in actie moet komen. Gelukkig heeft hij toegezegd dat hij inzetbaar blijft voor hand- en spandiensten.
Angelique is ook al vanaf het eerste feest een feestcommissielid en wel speciaal voor de kinderactiviteiten. Lai Ming is een jaartje later aangetreden om samen met Angelique o.a. de lampionnenoptocht, de kinderspelen of de kinderdisco op de feesten te organiseren. Samen waren ze een prima team waarin ze echt op de kleintjes hebben gelet.
We willen Simon, Angelique en Lai Ming heel hartelijk bedanken voor alles wat ze voor ons en voor PlanTij georganiseerd hebben.
 De feestcommissie kan na het vertrek van deze kanjers dus best nieuwe feestneuzen gebruiken! We zijn op zoek naar enthousiaste nieuwe leden, die een aantal avondjes de tijd en zin hebben om de komende feesten te organiseren.  Wie o wie meld zich aan! Aanmelden kan bij Paulien (Tijpoort 16), Toon (Springtij 2), Francis (Eb 5), Ernst (Tijpoort 10) of Elles (Eb 12) of via [email protected]     Niet twijfelen maar gewoon doen!