Spelende kinderen

DSC_0027“Beste buurvrouw en buren,

Niet netjes deze post op Plan Tij, helaas wisten onze kinderen alleen te vertellen dat u op Eb woont, anders had een van ons even aangebeld .

Onze twee tieners basketballen af en toe (als dat twee keer per maand is, is dat veel), max. twintig minuten en dan als de zon al lang op is of voorlopig nog niet onder gaat. Echter, wij snappen dat die stuiterende bal mogelijk voor overlast kan zorgen.

Deze twee tieners waren nog geen kwartier aan het basketballen op het parkeerterrein naast hun huis of u verzocht ze indringend om ermee te stoppen. Zoals aangegeven, wij snappen dat die stuiterende bal kan irriteren. Echter in een wijk waarin de terrassen geen afscheiding hebben en water geluid draagt, horen we wel vaker iets van elkaar.

Daar dit niet de eerste keer is, en wij er van overtuigd zijn dat onze kinderen (daar letten we zeker op) en de andere kinderen in de wijk gewoon leuk spelen en niet moedwillig overlast veroorzaken, toch maar deze post.

Kinderen in deze Plan Tij mogen niet zoveel, of misschien wel te weinig. Niet varen met gemotoriseerde bootjes, niet in het mandeligheid lopen en nu dus ook niet basketballen (het lijstje is veel langer, maar punt is gemaakt). Misschien moeten we het bord aan het begin van de wijk uitbreiden met “geen kinderen toegestaan”.

Of geven we ze een beetje ruimte? Een levende wijk met spelende kinderen is misschien wel zo leuk.

Nogmaals excuus dat het zo moet, maar ik weet u niet te vinden. Wij zijn te vinden op Vloed 11, spreek op deze post niet onze kinderen aan maar ons.

Groet,

Karin en Rigardo Kautz”

1 gedachte over “Spelende kinderen”

  1. ik hoop dat dmv van deze brief meer mensen in plantij gaan nadenken over hoe ze de kinderen in onze wijk vaak negatief benaderen en beperken in hun kind zijn
    Uiteindelijk zijn ze zelf toch ook kind geweest

Reacties zijn gesloten.