PlanTij verlicht

Wat ziet onze wijk er feestelijk uit! Veel PlanTij bewoners hebben hun terras en woning al versierd met mooie lichtjes. Toch vond de feestcommissie dat PlanTij nog wat te donker oogde vanaf de Noordendijk. En dat hebben we opgelost!

Sinds vanavond is de entree van de wijk, waar voorheen onze PlanTij kerstboom stond, fonkelend verlicht. Ook de plateaus bij de drie steigers zijn voorzien van snoeren met ledlampjes.
Zó komen we de donkere dagen wel door…

Hartelijke groet van de feestcommissie!

5 gedachten over “PlanTij verlicht”

 1. John Jongenelen

  Wat een mooi initiatief. Wij kijken uit op de drie verlichte steigers. Twee verzoeken:
  Kan de verlichting ‘s nachts van steiger Vloed en Springtij ook niet uit, zoals Eb al geregeld heeft, bijvoorbeeld om 23.00 uur. Nu brandt ze de hele nacht!
  Tweede verzoek is waarschijnlijk lastiger in te vullen: kan de verlichtingssterkte niet wat minder, ze is nu wel erg fel. Groet John

  1. Beste John,
   Inmiddels is er een tijdschakelaar ingesteld om de verlichting alleen in de avond te laten branden. De felheid van de lampen is helaas niet te dimmen.
   m.vr.gr.
   Ellen (webmaster)

 2. John Jongenelen

  Wat een mooi initiatief de wijk te verlichten, wij kijken uit op alle de drie steigers. Toch twee verzoeken:
  Kan de verlichting ‘s nachts niet uit uit bij de steigers Vloed en Springtij, zoals Eb nu al geregeld heeft, bijvoorbeeld na 23.00 uur? Ze branden nu de hele nacht.
  Het tweede verzoek is waarschijnlijk lastiger in te vullen: kan de verlichtingssterkte niet wat minder, ze is nu wel erg fel. Groet John

  1. Hoi Hans,
   Rob van Eb meende dat het beter was de verlichting overdag uit te zetten. Je ziet er immers niets van en wellicht toch zuiniger om op timer te zetten?
   Wij hebben de lampen nu ook uitgezet.
   gr.
   Ellen

Reacties zijn gesloten.