Lege flessen actie dinsdag 12 juni!

Bericht van Marianne
Vorige week en ook vandaag, dinsdag 5 juni, zijn er leerlingen van De Blije Gaarde (school voor speciaal onderwijs) langs geweest om lege flessen op te halen. De opbrengst gaat naar het kamp dat over twee weken zal plaatsvinden. Volgende week, dinsdag 12 juni, komen ze rond 10.00 uur weer langs de deuren. Wilt u uw lege flessen voor hen bewaren en als u niet thuis bent desnoods in een tasje aan de deur hangen! Dan staan de kinderen niet met lege handen!

6 gedachten over “Lege flessen actie dinsdag 12 juni!”

 1. Beste Medebewoners.
  Ik kreeg vandaag via de mail van begeleidster Ellen door dat de flessenactie al meer dan 100,- euro heeft opgeleverd.
  Vandaag zijn we al bij heel veel mensen langs de deuren geweest met de collectebus. Morgen zullen we het afronden. Wat fijn om te bemerken dat de mensen in Plantij zo begaan zijn met deze kinderen.
  Zo als ik het nu kan bekijken wordt het een groot succes.
  Vrijdag morgen om 10.30 gaan we naar de Blije Gaarde en zullen we jullie laten weten hoeveel geld we aan de directeur overhandigd hebben.
  Met vr gr. Marianne

 2. Wat een geweldig idee. Het kamp is van 18 juni- 21 juni. Ik wil wel op de Tijpoort collecteren.
  Hopelijk krijgen we dit deze week voor elkaar en kan ik komende vrijdag een envelop overhandigen.
  Met vr gr Marianne

 3. Beste medebewoners,
  Ook wij hadden (gelukkig) nog een paar flessen staan. Nadat de kinderen waren vertrokken bekroop me het gevoel dat die €1,50 aan statiegeld wel heel erg karig is. Wij zouden er voor zijn om op Plan Tij met een collectebus (oid) rond te gaan en alleen bankbiljetten te accepteren. Is dat een plan dat julie instemming kan krijgen? Zo ja, is er iemand om dit plan (mede) te helpen uitvoeren (per straat)?

  1. Lijkt me een super idee. Ik wil het wel doen voor Springtij. Zal Marianne vragen wanneer het kamp is! M.vr.gr. Ellen

 4. Wederom hallo medebewoners,
  IK heb een mail ontvangen van 1 van de begeleidsters van De Blije gaarde.
  Ze gaf aan dat door de flessen actie ze de kinderen net dat beetje extra kunnen geven tijdens het schoolkamp. Er zijn heel veel kinderen die nooit op vakantie gaan omdat de ouders daar de financiele middelen niet voor hebben. Dit jaar gaan ze naar Bosbad Hoeven. Ze bivakkeren in tenten met luchtbedden. Dit is voor de kinderen een hele belevenis.
  Bent u niet in de gelegenheid om dinsdag zelf de flessen aan de kinderen te geven, dan kunt u in de container bij Tijpoort 34 uw flessen deponeren.
  Alvast heel erg bedankt.!!!!

 5. Hallo Medebewoners,
  Ik heb vandaag zoveel blijde kinder gezichtjes gezien, gewoon ontroerend.
  De begeleidsters vertelde me dat ze vorige week al 78 lege flessen hadden opgehaald. Hun dank is groot. Bent u in de gelegenheid om volgende week mee te doen met deze actie dan zou dat heel fijn zijn en de kinderen heel blij en gelukkig maken.
  Nogmaals alvast heel erg bedankt. Ik hou jullie op de hoogte.

Reacties zijn gesloten.