Inspectie privé steigers

“Beste medebewoners,

De Stichting Mandeligheid heeft een contract met Inter Boat Marinas voor het jaarlijks uitvoeren van een onderhoudsinspectie van de gezamenlijke steigers van Eb, Vloed en Springtij. Deze inspectie wordt in het najaar uitgevoerd.

Als Inter Boat Marinas langskomt voor deze inspectie kunnen ze desgewenst ook een inspectie uitvoeren van de privé steigers (inclusief palen) die door hen zijn aangelegd. De kosten hiervoor bedragen € 650,00 exclusief BTW voor alle privé steigers tezamen. Het uitgangspunt is daarbij dat ze deze inspecties op één dag kunnen uitvoeren. De bewoners hoeven daarvoor niet thuis te zijn. De vraag is nu wie er interesse heeft om van deze mogelijkheid gebruik te maken. De kosten per bewoner zullen afhankelijk zijn van het aantal bewoners dat zich hiervoor aanmeldt. Daarom wil ik eerst de interesse peilen.

Hierbij het verzoek aan alle eigenaren van een privé steiger die door Inter Boat Marinas is aangelegd om uiterlijk 28 augustus per email aan mij door te geven of je in principe gebruik wilt maken van deze optie. Daarna koppel ik naar alle bewoners die hebben gereageerd terug hoeveel liefhebbers er zijn en wat de kosten per bewoner zullen worden. In overleg met de betrokkenen zal ik aan Inter Boat Marinas doorgeven of we van dit voorstel gebruik willen maken. 

Graag een reactie naar [email protected]