Een nieuwjaarsborrel met een traan…

Nieuwjaarsborrel 2023

Zo fijn dat er weer een nieuwjaarsborrel in de wijk gehouden kon worden. En er waren wel bijna 80 Plantijers aanwezig die kwamen proosten op het nieuwe jaar. Hieronder waren ook enkele nieuwe bewoners van onze wijk.

De feesttent op de Tijpoort neerzetten bleek een schot in de roos want de feestgangers rolden zo de tent in. Inflatie kennen we niet in PlanTij. Nog steeds “alles in de tent voor 0,50 cent” en dat voor de befaamde Glühwein, chocomel, broodje rookworst en erwtensoep. En uiteraard ontbraken de gratis oliebollen niet. 

Dank aan alle hulptroepen die toch maar weer de handen uit de mouwen gestoken hebben om er een gezellig feestje van te maken en om de dag erna weer alles op te ruimen.

De feestcommissie kijkt terug op een geslaagde borrel!

De kerstbomen zijn de wijk weer uit en ook de feestverlichting is weer gedoofd. (Dank aan de energieleveranciers die hier weer stroom voor gaven.)

Deze nieuwjaarsborrel was tevens de laatste activiteit die Elles en ik als leden van de feestcommissie samen met ons feestteam hebben mogen organiseren.

Het was een lastig besluit om uit zo een leuk team te stappen.

Gelukkig kunnen we bekend maken dat er versterking is gekomen voor de feestmakers. Linda van Manen (Tijpoort) was vorig jaar al ingestroomd en naar aanleiding van onze oproep hebben Severine en Walter Buné – Klaaijsen (Eb) en Yvonne Mulders (Springtij) zich aangemeld. Heel veel succes en plezier gewenst.

Elles en ik zijn door Bram Deurwaarder, namens het bestuur van de mandeligheid,  flink in het zonnetje gezet.  Hij hield een mooie speech met een terugblik op 15 jaar feestcommissie. We kregen een unieke Plantij  borrelplank cadeau als mooie herinnering.

Ernst sprak ons ook toe namens de feestcommissie. Mooie woorden waarbij we het niet droog gehouden hebben. We konden onze hoofden verstoppen in de prachtige bos bloemen die we kregen.

Dank jullie wel.

Ik kijk terug op een mooie tijd waarin we als team feestcommissie veel gezellige feestjes en activiteiten hebben mogen organiseren. En nog belangrijker is dat er nog steeds Plantijers naar die feestjes willen komen. Je kan van alles organiseren maar als er niemand komt…. Dit maakt onze wijk PlanTij toch net even iets meer bijzonder!

Dank Ernst, Francis, Linda, Bertine  Elles (en Toon en Annelies) voor jullie support.

Een feestelijke groet van uw afscheidnemende voorzitter van de feestcommissie

Paulien Busch- van Meel