Burenalert … iets voor ons?

burenalertKreeg van Angelique een tip om eens te kijken naar de website: http://www.burenalert.nl/waarschuwen/

Via burenalert.nl kun je bij (dreigend) onraad, middels je telefoon, heel snel alle bij burenalert aangesloten bewoners (in een straal van 300 meter) een bericht  sturen op hun telefoon. Dit kan handig zijn om elkaar te waarschuwen, bij bijvoorbeeld:  verdachte personen in de wijk, babbeltrucs aan de deur, zoekgeraakte kinderen, of het onwel worden van iemand. Meedoen kost niets. Aanmelden doe je zelf. Wie heeft interesse? Reageren kan via de website, maar je kunt ook mailen naar [email protected]   Hoe meer mensen er meedoen in de wijk, hoe effectiever het systeem werkt.

 

14 gedachten over “Burenalert … iets voor ons?”

 1. Michel en Anja van Oosterhout

  Hoi Ellen,
  Lijkt ons ook een goed systeem, zijn inmiddels aangemeld.
  Anja en Michel van Oosterhout

 2. Hoi Ellen, heel goed idee, wij hebben er al eens over gesproken met een paar buren ook omdat we overdag toch regelmatig vreemde figuren langzaam voorbij zien rijden , wij doen graag mee.
  Gr Francis

 3. Tamara zag vorige week een verdachte auto in de wijk. Ze heeft het kenteken genoteerd en mij om advies gevraagd. Tja, van boord af kan ik dan weinig doen.
  Later meldde ze, dat ze eigenlijk ’s nachts niet zo lekker had geslapen. En Evita had nog maar eens extra gecontroleerd of de deur wel op slot zat.
  In zo’n geval zou ‘burenalert’ een uitkomst kunnen zijn. Alleen al voor je eigen gemoedsrust (of nachtrust).
  Onze meiden willen wel meedoen.

 4. Annelies van der Have

  Lijkt me een goed systeem. Zeker als dadelijk de brug(gen) er komen en er meer mensen de wijk in lopen. Wij doen graag mee!

Reacties zijn gesloten.