Afscheid krantenbezorger

Beste Plantij bewoners,

Zaterdag 23 januari as gooit onze trouwe dagbladbezorger zijn laatste kranten door onze brievenbussen. Hij is ruim de pensioengerechtigde leeftijd gepasseerd en stopt dus met zijn krantenwijk.

Onze krantenbezorger is er een van het eerste uur van Plantij. Hij kwam al op Tijpoort toen er nog maar twee bezorgadressen waren! Sneeuw, ijs, wind, regen…. mijn Dordtenaar ligt voor zes uur op de deurmat. Voor opvolging is al gezorgd, dus we hoeven ons geen zorgen te maken over de bezorging van onze dagbladen. Nu lijkt het mij een leuk idee om hem bij het bezorgen aanstaande zaterdag te verrassen met een gezellige afscheidsgroet in de vorm van een kaartje, of een kleine attentie. Wat zou het leuk zijn als hij bij zoveel mogelijk bezorgadressen zoiets aan de deur zou vinden. Doet u mee om onze krantenbezorger in het zonnetje te zetten?

Alvast bedankt,

Hartelijke groet,

Paulien Busch

6 gedachten over “Afscheid krantenbezorger”

  1. Michel van Oosterhout

    Hoi Paulien, goed dat je het meldt, weet jij toevallig ook hoe hij heet, kunnen we attentie voor hem net iets persoonlijker maken?

  2. Henry en Lai Ming

    Paulien, dat is ons uit het hart gegrepen. Nou hebben wij altijd gehoord van hem dat hij deze krantenwijk heeft omdat hij als voormalig schipper geen aanvullend pensioen heeft opgebouwd. Ons lijkt het daarom een leuk idee om in een envelop onze waardering te uiten en deze envelop met inhoud nog voor zaterdag bij jou af te geven. Toch leuk om een afscheidsbonus te krijgen, nietwaar?

    Henry & Lai Ming Blaak

  3. Heey, dat is een leuk idee Paulien. Hoe heet de krantenbezorger? Of heet hij gewoon krantenbezorger :-). Misschien kan ik er een praatje met een plaatje in wijkkrant de Reelander aan wijden. Hoe laat komt hij op zaterdag de krant bezorgen. s’morgens vroeg?

Reacties zijn gesloten.