Verzoek van Paulien voor het Parkhuis

stuurradBeste buurtbewoners van Plantij,

Als bewegingscoach in verpleeghuis ‘Het Parkhuis’ in Dubbeldam, ben ik betrokken bij het inrichten van een wandel/beweegpad welke loopt rondom het Parkhuis. Het is een wandelpad met laagdrempelige bewegings- elementen, zoals: een bank met zitfietsen, een obstakelbaan, armfietsen, een mini sportveldje en een betonnen tafeltennistafel. Maar ook andere zintuigprikkelende elementen zijn er geplaatst, zoals bijvoorbeeld een stuurrad (zie bijgaande foto). Onze bewoners kunnen dan samen met familie, vrijwilligers of personeel de tuin rondwandelen en we hopen dat ze hiermee uitgedaagd worden om extra in beweging te komen.

Het stuurrad levert zoveel bijzondere reacties op bij onze bewoners, dat ik op het idee gekomen ben om een aantal weerbestendige watersport/scheepvaart attributen van wat groter formaat rondom het stuurrad te plaatsen. Nu heb ik die natuurlijk niet, maar ik moest gelijk aan mijn buurtbewoners in deze watersportwijk denken….

Wie heeft er toevallig iets in de garage of het boothuis liggen waar men toch vanaf moet. Ik denk bijvoorbeeld aan een anker, een flinke tros, dukdalf, reddingsboei, stootwil, of vul maar in.

Ook zoek ik kleine driehoekvlaggetjes (zie 2e foto). vlaggetjeHet maakt niet uit waarmee deze bedrukt zijn. We gaan ze met een aantal tegelijk in de vlaggenmast hangen voor een fleurig effect.

Mocht U iets over hebben? Neem contact op en dan kom ik het graag ophalen.
Alvast bedankt namens de bewoners van het Parkhuis,

Met vriendelijke groet,

Paulien Busch
[email protected]
Tijpoort 16