Vervolg Roparun-actie: verrassingsdiner

Roparunner
Hallo allemaal,
na de gezellige High Tea van 27 januari jongstleden, waar heel veel supporters van mij aanwezig waren, organiseren wij nu een Roparun 3-gangen verrassingsdiner.
Zie flyer: DK Verrassingsdiner  Het zou natuurlijk geweldig zijn als er weer zoveel supporters van mij aanwezig zouden zijn.Ik zal nog even in het kort uitleggen waarom wij dit doen: wij proberen zoveel mogelijk geld binnen te halen voor mensen met kanker. Daarvoor lopen wij a.s. pinksterweekend (18, 19 en 20 mei) met ons Roparunteam 47 Dordtse Klasse(n) van Parijs naar Rotterdam. Een estafetteloop van meer dan 500 kilometer, waarbij wij in teamverband deze sportieve prestatie gaan leveren om zoveel mogeijk geld op te halen voor mensen met kanker.Op zaterdag 23 maart organiseren wij daarom een Dordtse Klasse(n) 3-gangen verrassngsdiner (zie bijgevoegde flyer: DK Verrassingsdiner). Wat zou het leuk zijn als er weer een groep supporters van mij aanwezig zou zijn.
Mocht u met een groep aan een zelfde tafel (max. 6 personen per tafel) willen zitten, stuur dan een mailtje naar [email protected] of bel mij even, dan zal ik dat regelen.

Uiteraard is iedere andere vorm van sponsoring ook van harte welkom, mocht u mij en/of mijn team willen sponsoren laat mij dat dan even weten.

Klik op onderstaande link voor een indrukwekkende documentaire over ons team gemaakt tijdens het afgelopen jaar door Frank Peters van RTV Dordrecht.

http://www.youtube.com/watch?v=ffqaXXgMM5s

Hopelijk mag ik weer heel veel supporters begroeten op zaterdag 23 maart a.s. tijdens ons verrassingsdiner.

Ons motto luidt: “Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Met vriendelijke groet,

Ernst Vlasblom
Tijpoort 10
3312 WB Dordrecht
Tel. 06-11391547