Nieuwjaarsborrel 2015

plantijvlagAfgelopen week heeft de feestcommissie wel even achter de oren moeten krabben omdat de weermannen niet al te best weer voorspelden. Zaterdag bleek dat we vanwege de zware windstoten geen feesttent konden opzetten en dat we moesten verkassen naar de luwte van Eb. Er trokken zware regenbuien over Plantij maar als een wonder werd het vanaf 15.30 droog en ging de wind iets liggen.

De Plantij bewoners kwamen met iets meer dan tachtig man sterk naar de Eb om elkaar daar een gelukkig nieuwjaar te wensen. Door het nuttigen van een glaasje glühwein , warme choco met rum of jägerthee werd de kou niet gevoeld.
De oliebollen, bordjes boerenkool of hutspot en de broodjes worst zorgden ervoor dat niemand met een lege maag naar huis hoefde.
Voor een aantal nieuwe Plantij bewoners was het een mooi moment om zo eens kennis te maken met bewoners van deze bijzondere wijk. En voor de anderen was het heel fijn om elkaar even zomaar te spreken.
Het opruimen van de feestlocatie is geschied binnen een recordtijd!
We danken de families Oosse en Kirch voor de gastvrijheid om ons allemaal te ontvangen.

Heeft U gezien dat we tijdens de nieuwjaarsduik en de nieuwjaarsborrel een mooie Plan Tij vlag ten top hebben gehesen? Reclame.nl heeft er een aantal gesponsord en deze zullen voortaan bij evenementen vrolijk wapperen aan de diverse vlaggemasten in de wijk.