Foto’s nieuwjaarsduik en -borrel

Nieuwjaarsduik 2015Hierbij  de link naar de eerste foto’s van de nieuwjaarsduik.

De eerste nieuwjaarsduik van PlanTij was een succes.
Hadden we vorig jaar maar 1 aanmelding , dit jaar had Stella er tien duikers bij.Op de steiger van Tijpoort 22 was het een drukte van belang. Er werden enkele veiligheidsmaatregelen getroffen en het publiek keek toe hoe de badjassen uitgetrokken werden.
Onder luid applaus van de toeschouwers sprongen, doken of daalden de stoere bikkels het ijskoude water van de Vlij in. Om daarna zo snel mogelijk weer op de steiger te klimmen. Hans, Jan en Peter bleven als oud Nautilianen nog heel even doorzwemmen en gooiden zelfs nog een balletje over. Een bijzonder moment was wel dat er een zwembroek door de lucht vloog….
Toen de zwemmers weer op het droge stonden was er een team met plaids, warme erwtensoep en jagermeister om te zorgen dat de zwemmers weer een beetje op temperatuur kwamen.

We zijn supertrots op de nieuwjaarsduikertjes Bjorn, Stella, Philip en de andere Bjorn. Echt superknap dat jullie dit gedaan hebben!
Uiteraard vinden we het ook heel stoer van de dames Tineke en Kitty en de heren Harjan, Tom, Hans, Jan en Peter
We zijn benieuwd of er volgend jaar nog meer nieuwjaarsduikers te water gaan. Goed voorbeeld doet misschien goed volgen!