Niet Plantij-er pakt de eerste plaats!

ViswedstrijdVan Rigardo Kautz: Fantastisch ochtendje vissen. Alle disciplines aanwezig; jong, alles er tussenin en oud, vaste stok en de werphengelaars. Vader blij gemaakt, na 30 jaar weer eens met zijn zoon vissen. Beste brave man pakt ook nog de 3de plaats. Helaas hebben we dit jaar de kanjerprijs moeten uitreiken aan een Niet Plan Tij bewoner. 3 mooie exemplaren aan de haak en vergat de eerste te meten. Hij heeft zich inmiddels beschikbaar gesteld om volgend jaar zijn titel te verdedigen. “Vooral de afterparty is een moment om voor terug te komen”. William (de Swart), we zien je volgend jaar weer terug; wij weten nu wat je kan. Wij zijn voorbereid!

Winnaar viswedstrijd

Feestcie bedankt voor deze leuke ochtend! Bitterballen en Jagermeister als ontbijt, onderschat en heerlijk!

Tot volgend jaar,

Rigardo!

2 gedachten over “Niet Plantij-er pakt de eerste plaats!”

 1. Ernst en Sjanie Vlasblom, Tijpoort 10

  Ook wij, de feestcommissie, vonden het een geweldig evenement. De opkomst was boven verwachting en zeker voor herhaling vatbaar. Het is heel erg leuk om iets te organiseren waar je zoveel mensen een plezier mee doet. Het is toch prachtig dat vader en zoon na 30 jaar weer eens samen vissen! En dan de andere families, vrienden en buren die met elkaar vissen, echt super! Zelfs het weer werkt mee. En dat ontbijt, prima geregeld. Deelnemers, en vooral toeschouwers en supporters, bedankt voor jullie aanwezigheid.

  Namens de feestcommissie

 2. Een paar weken geleden werd ik gebeld door Rigardo Kautz, of ik zin had om mee te doen met een viswedstrijd in de buurt. Fanatiek visser die ik ben, heb ik al mijn vaders visspullen geleend, vet geïnvesteerd in aas (0,39 bij de Lidl). Eigenlijk kon het al niet misgaan.

  Vandaag heb ik beleefd als een droom. Heerlijke windkracht vijf van 3 graden Celcius recht in het gezicht, handen die bijna niet meer in beweging waren te krijgen… Pure euforie dus. Maar uiteindelijk gezellige ochtend gehad!

  En volgend jaar mag ik weer, om de wisselbeker te verdedigen.

  Mag hij nu netjes opgeborgen worden voordat er per ongeluk een beschadiging op komt. ( foto staat op fb )

Reacties zijn gesloten.