Goed voorbeeld doet goed volgen (2)

Bijdrage van Rigardo Kautz:
Vanmorgen vroeg (zaterdag 24 maart)  gingen de bewoners van Eb er met zijn allen weer tegenaan. De lente dient zich aan, boten komen vanuit hun winterstalling binnen rijden/varen, steiger kon wel weer een bezem gebruiken. Resultaat een brandschone steiger op Eb en jaloerse blikken vanaf Vloed.

Aangestoken door de activiteiten van de buren, hebben ook een klein aantal bewoners van Vloed de emmers en bezems uit de kast gehaald. Resultaat, bijna een halve steiger ontdaan van de uitwerpselen van de gevleugelde vrienden, blaren op de handen, een spierpijntje op komst en een voldaan gevoel.

Wie kan zich niet bedwingen en voelt zich geroepen om morgen ” Goed voorbeeld doet goed volgen” voort te zetten. Bewoners van Vloed, nog een halve steiger te gaan! ……en ook de bewoners van de Springtij hebben zich laten zien. Weliswaar een weekje later, maar het resultaat mag er dan ook wezen!

1 gedachte over “Goed voorbeeld doet goed volgen (2)”

  1. Ook de bewoners van Vloed zijn ondertussen de gelukkige eigenaren van een schone steiger, met mede dank aan Harjan, Pieter en Joep. Familie Hissink, jullie jagen de gevederde vrienden af en toe weg toch?

Reacties zijn gesloten.