Ernst rent de Roparun en zoekt sponsors

ErnstHet is weer zover; 23, 24 en 25 mei a.s.  loop ik samen met mijn team “Dordtse Klasse(n)” voor de 4e keer mee aan de Roparun, een estafetteloop van Parijs naar Rotterdam. Met deze sportieve teamprestatie proberen wij zoveel mogelijk geld op te halen voor mensen met kanker.
Wij zoeken daarvoor weer sponsoren om ons team te steunen en daarmee een bijdrage te leveren aan het grote doel van de Roparun: de zorg voor mensen met kanker

Wij starten op zaterdag 23 mei 2015 in Parijs en lopen dan 520 km. naar Rotterdam waar wij maandag 25 mei 2015 op de Coolsingel hopen te finishen. Iedere loper loopt in twee dagen tijd ongeveer 65 kilometer (1,5 marathon). Wij lopen deze estafette maar voor één doel: geld ophalen voor het verbeteren van het leven van mensen met kanker.

Uiteraard wil ook ik mijn steentje weer bijdragen, minimaal 1000,00 Euro, en ben dus ook op zoek naar sponsoren, zou jij/u hier misschien iets in bij willen dragen? Momenteel is er 620,00 Euro toegezegd dus wil ik nog minstens 380,00 bij elkaar zien te krijgen.

Wil je mij sponsoren? Elke Euro is er één! Ga dan naar de link http://www.roparun.nl/doneren.html kies team 47 en daarna Loper – Ernst Vlasblom en maak daar het gewenste bedrag over. Dan zie je kort daarna je gesponsorde bedrag op mijn Roparunlijst bijgeschreven staan.