Deelgenoten bedankt!

cadeaubonAfgelopen vergadering van de stichting Plan Tij zijn wij, ex bestuurders, aan het begin van de vergadering door de voorzitter nogmaals bedankt voor onze inzet.
Na de vorige vergadering ontvingen we een mooi boeket. Nu werd dit vervolgd middels een tegoedbon t.w.v. € 100,00. p.p. Natuurlijk zijn wij heel blij met deze erkenning en willen iedereen nogmaals hartelijk bedanken.

Maar een boeket en een tegoedbon heeft ook wel iets dubbels. Een dubbel gevoel, dus. Wij hebben ons altijd volledig ingezet voor de wijk zonder onszelf tegoed te doen, in welke vorm dan ook.
Dat is ook met ons aftreden als bestuurders niet veranderd. Daarom willen wij collectief onze tegoedbonnen schenken aan de feestcommissie. Zo kan het wederom ingezet worden voor de wijk.
De feestcommissie draagt immers intensief bij aan de saamhorigheid van bewoners. Bovendien kunnen zij wel wat ondersteuning gebruiken.
Dus feestcommissie: Doe er iets moois mee en nodig ons uit op het volgende straatfeest. Gezellig.

Karin, Paul, Robin en Bram

Een Reactie op “Deelgenoten bedankt!

 1. Ernst en Sjanie Vlasblom, Tijpoort 10

  Namens de feestcommissie wil ik toch wel even zeggen dat wij het heel bijzonder vinden dat jullie de geschonken cadeaubonnen aan onze commissie schenken.
  Deze bonnen hebben jullie uiteindelijk ontvangen voor al het werk dat jullie hebben verzet en de inzet die jullie hebben getoond in die afgelopen periode.
  Toevallig hebben wij volgende week woensdag weer een vergadering met de feestcommissie waar we dan zeker een gepaste bestemming voor dit mooie gebaar zullen vinden.

  Wij vinden het echt SUPER van jullie!

  Uiteraard kunnen jullie de uitnodiging voor het volgende straatfeest binnenkort weer verwachten.

  Namens de feestcommissie,

  Ernst Vlasblom